Persoonlijke verzorging | Cliëntenraad
15954
page-template-default,page,page-id-15954,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
Naamloos-1

CLIËNTENRAAD

Inspraak bij Kayra Zorg: de cliëntenraad

Waar de cliënt centraal staat dient er ook inspraak te zijn door de cliënt. Onze cliëntenraad is een onafhankelijke raad voor cliënten, familieleden en/of vertegenwoordigers van cliënten die hulp of begeleiding krijgen via of bij Kayra Zorg. Onze cliëntenraad bestaat uit door de cliënten of hun wettelijke vertegenwoordigers gekozen leden. De cliëntenraad bespreekt onderwerpen die alle cliënten van Kayra Zorg aangaan en geeft hierover gevraagd en ongevraagd advies aan de directie en medewerkers van Kayra Zorg. Advies over zaken als bereikbaarheid, kwaliteit van de begeleiding, verzorging van de cliënten, mogelijkheden voor activiteiten op de dagopvang en alle andere zaken die betrekking hebben op de organisatie en het welzijn van de cliënten. De cliëntenraad komt minimaal drie keer per jaar bijeen en heeft zo vaak als nodig overleg met de directie.

Vragen over onze begeleiding of verzorging?

U kunt bij de cliëntenraad terecht met vragen over onder andere de kwaliteit van begeleiding / verzorging die u krijgt. Voor vragen en/of informatie met betrekking tot de cliëntenraad kunt u contact opnemen met: Mr. drs JCH de Bruijn via j.debruijn@kayrazorg.nl of Tel: (013) 4636950.